Lurer du på hvorfor du bør velge en megler når du skal ha noe trykket?

Her er tre grunner:

1. Vi jobber for kunden og ikke trykkeriet
2. Vi dekker hele markedet
3. Vi frigjør tid

Vi jobber for kunden og ikke trykkeriet
En megler jobber på mange måter likt som en salgsperson fra et trykkeri, men med en stor forskjell. Som megler jobber vi for kunden og ikke trykkeriet. Som megler vet vi hvilken produsent som har det rette utstyret for jobben som du skal ha gjort.

Vi dekker hele markedet
Som megler dekker vi hele markedet, uansett hva du har behov for. Vi er ikke begrenset av hverken lokal maskinpark eller kapasitet. Vi finner rett og slett løsningen som passer deg som kunde best, enten det er å finne best mulig pris, kortest mulig leveringstid eller den helt rette teknikken.

Vi frigjør tid
Sist men ikke minst, vi frigir tid for kundene våre. I stedet for at de skal lete rundt og hente inn tilbud, kan de kan fokusere og bruke tid på det de kan best. I tillegg følger vi opp og sørger for at alt blir levert der det skal til rett tid.

For oss er miljøt viktig!
Omsorg for miljøet er en viktig del av vårt arbeid og miljøet er alltid i fokus i de beslutninger som tas. Vi etterstreber at alle våre leverandører lever miljømerket papir, enten Svanemerket, EU ecolabel eller FSC og at samtlige trykkprosesser er så miljøvennlige som mulig. Alt vi gjør skal ha minst mulig miljøpåvirkning.