Tjenester

dreamstimeextrasmall_42074196Reell valgfrihet – en assosiasjon til Ole Brum? Kanskje er det slik du vil oppleve samarbeidet med Ressurs? For en gangs skyld å kunne få både i pose og sekk …

  • Du har en proff megler som «fotfølger» hele prosessen …
  • Du har over 400 leverandører til din disposisjon …
  • Det skal ikke stå på noen ting når det er noe du vil ha!

Trykksaker, reklame og profilering skal generere forespørsler, kunder og salg. Hvor godt vi lykkes er ikke bare avhengig av strategi og utforming, men også av produktspesifikke valg og av den «siste hånden» hos alle som «tar i» produktet.

Det er blitt langt mellom de uavhengige meglerne idag. Men det blir ikke det samme om man innhenter pris fra to-tre gamle bekjentskaper og deretter sender jobben til dem av gammel vane. Da er man ikke uavhengig. Man er heller ikke uavhengig hvis man har faste avtaler med produsenter eller eier sine egne leverandørbedrifter.
Skal vi kunne velge må vi ha noe å velge blant. I Ressurs har du en trykksaksmegler som representerer deg akkurat som en eiendomsmegler representerer sin klient. Vår oppmerksomhet, kompetanse og innflytelse brukes til å sikre dine interesser – uansett hva du skal ha produsert.

Da er det bare å glede seg over sluttresultatet; de flotte fargene, det eksklusive papiret og spesialeffekter som sitter som et skudd.