Better Cotton sertifisering

Better Cotton (Bedre Bomull) er en initiativbasert standard og et merkevareprogram for bomull som er produsert med fokus på bærekraftige praksiser. Målet med Better Cotton-initiativet er å forbedre miljøet, sosiale forhold og økonomien for bomullsprodusenter over hele verden.

Programmet fremmer prinsippene for bærekraftig landbruk, inkludert reduksjon av bruk av skadelige kjemikalier, optimalisering av vannforvaltning, opprettholdelse av god jordhelse og fremme av sosiale rettigheter for arbeidere i bomullsindustrien.

Bomull er en viktig avling, men tradisjonell produksjon kan være ressurskrevende og ha negative effekter på miljøet og lokalsamfunn. Better Cotton-initiativet søker å adressere disse problemene ved å gi veiledning, opplæring og ressurser til bomullsprodusenter slik at de kan overgang til mer bærekraftige produksjonsmetoder.

Når et produkt bærer Better Cotton-merket, betyr det at en del av bomullen som ble brukt i produksjonen, ble dyrket i henhold til Better Cotton-initiativets prinsipper. Dette bidrar til å redusere den negative innvirkningen av bomullsproduksjonen på miljøet og samfunnet.

Vi kan leverer en mengde tekstiler med Better Cotton sertifisering. Les mer om Better Cotton her

Ressurs.no bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre din opplevelse på dette nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, erkjenner du at du aksepterer dette.