Swedboards og Reboards er brukervennlige papplater, som tilbyr fleksibilitet og kreativitet for markedsføring og innredning. Disse materialene er kjent for sin styrke og letthet, samt for å være enkle å resirkulere, noe som gjør dem til et populært valg for ulike installasjoner. Her er noen kreative måter å utnytte disse platene på:

Unike skilt og display
Bruk platene til å lage skilt og display for messer, utstillinger, kontor eller butikk. Med muligheten til å skjære dem i nesten hvilken som helst form, kan du definitivt designe noe som skiller seg ut og fanger oppmerksomheten.

Midlertidige møbler og innredning
En spennende bruk av denne type plater er i produksjon av midlertidige møbler, som f.eks. disker, hyller eller sittegrupper på arrangementer. Dette kan være en god løsning for å matche temaet eller branding av ditt arrangement eller rom.

Pop-up butikker og stands
De veier lite, er lette å montere. Vekten og styrken i materialet gjør dem enkle å transportere, noe som er perfekt for midlertidige installasjoner som ofte flyttes rundt.

Ressurs.no bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre din opplevelse på dette nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, erkjenner du at du aksepterer dette.