Å lage din egen bedriftskalender for kunder og ansatte kan være en smart måte å styrke forbindelsene til målgruppen på. Her er flere gode grunner til å vurdere denne kreative markedsføringsmetoden.

For det første: merkevarebygging. Ved å tilpasse kalenderen med firmanavn, logo og farger, kan du øke synligheten og kjennskapen til bedriftens merkevare. Kalenderen fungerer som en konstant påminnelse om din virksomhet.

Videre kan kalenderen øke kundelojaliteten.  Kalendere som gave viser at du verdsetter kundene dine. Når de bruker kalenderen i hverdagen, blir de stadig minnet om bedriften din.

Kalenderen gir deg muligheten til å inkludere viktige datoer, arrangementer og kampanjer knyttet til bedriften din. Dette hjelper deg med å holde kundene oppdatert.

Personlig preg er også en mulighet. Ved å tilpasse kalenderen med inspirerende meldinger eller bilder som appellerer til målgruppen, kan du gjøre gaven enda mer meningsfull. Det er fult mulig at alle får sin helt egen personifiserte kalender. Vi kan også flette navn eller personlige budskap inn i bilder.

Kalenderproduksjon behøver heller ikke å være kostbar. Du kan tilpasse størrelse og format for å passe ditt budsjett, og fordelene det gir, kan rettferdiggjøre kostnadene.

Bærekraft er et viktig aspekt i dagens samfunn. Du kan velge bærekraftige alternativer for kalenderproduksjon, og ikke minst kan en kalender være en super kanal å fortelle om bedriftens miljøinitiativ.

En kalender skiller seg ut fra standardreklame og gir deg muligheten til å være kreativ og strategisk i markedsføringen av produktene og tjenestene dine.

Så, å lage din egen kalender gir bedriften din muligheten til å styrke merkevaren, bygge lojalitet, og samtidig gi kunder og ansatte en nyttig og personlig gave. Det er en vinn-vinn situasjon som kan gi mange fordeler i det lange løp.

Vi kan flette navn eller personlige budskap inn i bilder.

Vi kan også flette navn eller annet budskap inn på alle tenkelige steder i en kalender. Her er det bare fantasien og et excel dokument som setter grensene.

Ressurs.no bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre din opplevelse på dette nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, erkjenner du at du aksepterer dette.