Ressurs

Miljøfyrtårnsertifisert

I Ressurs tilbyr vi våre kunder trykksaker med de beste bærekraftige løsningene. Vi er dedikert til å redusere miljøpåvirkningen knyttet til trykkproduksjon og jobber kontinuerlig med å finne de mest miljøvennlige alternativene.

Vi er derfor stolte av å være Miljøfyrtårn-sertifisert, ettersom dette viser at vi jobber systematisk med miljøtiltak i vår daglige drift.

Vi tar ansvar for valg av materialer og produksjonsmetoder som minimerer avfall og ressursbruk. Vi benytter oss av resirkulerte og FSC-sertifiserte papirer, som bidrar til å bevare skogene og redusere avskoging. I tillegg jobber vi med leverandører som prioriterer bærekraftige produksjonsprosesser og trykkmetoder med lavere miljøbelastning. Og vi klimakompenserer all produksjon og transport vi gjør. 

Ved å velge Ressurs som leverandør av trykksaker, kan våre kunder være trygge på at de mottar produkter av høy kvalitet, samtidig som de tar et aktivt valg for miljøet. 

Vi tilbyr også rådgivningstjenester for å hjelpe kundene med å velge de mest miljøvennlige alternativene som passer deres behov.

Vårt mål er å være en pålitelig partner som kombinerer kvalitet og bærekraft i trykkproduksjonen. Vi er opptatt av å levere trykksaker som ikke bare oppfyller kundenes forventninger, men også bidrar til en mer bærekraftig og miljøvennlig framtid.


Vi har etablert gode rutiner når det gjelder arbeidsmiljø, innkjøp, avfallshåndtering, energisparing og transport. Vi setter opp konkrete mål for å kontinuerlig forbedre vår miljøprestasjon. Miljøfyrtårn-sertifiseringen hjelper oss med å systematisere og effektivisere miljøhensynet hos oss.

Vi håper at vår sertifisering kan være en inspirasjon for våre kunder og samarbeidspartnere til å også ta miljøansvar. Gjennom å bli Miljøfyrtårn-sertifisert kan bedrifter bidra til en bærekraftig fremtid ved å implementere tiltak som reduserer ressursbruk, avfall og klimagassutslipp.

Vår målsetning er å være en pådriver for bærekraftig praksis, både internt i vår virksomhet og blant våre partnere innenfor trykk. Sammen kan vi skape en positiv forandring og legge grunnlaget for å levere grønne trykktjenester, noe vi merker er etterspurt.

Vi er stolte av vår Miljøfyrtårn-sertifisering, men vi er også klar over at arbeidet med bærekraft er en kontinuerlig prosess.

Vi forplikter oss til å fortsette å utforske og implementere nye tiltak for å redusere vår miljøbelastning og være en pådriver for bærekraftig praksis. Sammen kan vi bidra til en sunnere og mer bærekraftig fremtid.

Ressurs.no bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre din opplevelse på dette nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, erkjenner du at du aksepterer dette.