På jakt etter ekte ølbrikker?

Ølbrikker er dekorative og fungerer godt til å formidle et budskap. I tillegg finnes det samlere og en stor fasinasjon.

Til ølbrikker eller coasters er det viktig med skikkelige materialer. Papp eller andre alternativer er ganske enkelt ikke egnet som drikkebrikker. 

Hos oss får du ølbrikker laget av spesielt designet trepulp som er utrolig absorberende. Den kan suge opp vann, øl eller annen drikke du velger, og tørke igjen uten å miste formen. De kan faktisk bli gjennomvåte mange ganger uten at brikken mister formen eller at blekket renner.

For trykking på ølbrikkene benyttes vegetabilsk blekk, i motsetning til standard oljebaserte blekk. Vegetabilske blekk er biologisk nedbrytbare og tilbyr samme enestående utskriftskvalitet og fargegjengivelse som tradisjonelle oljebaserte blekk.

Siden ølbrikkene er produsert av trepulp og vegetabilsk blekk, er de 100% resirkulerbare. Når du er ferdig med en, kan du enkelt kaste den i papirgjenvinningen, og den vil bli gjenvunnet til noe nytt igjen.

Vi tilbyr produksjon av ølbrikker i ulike størrelser og fasonger, men standarden er firkantede med avrundede hjørner på 94×94 mm eller runde med en diameter på 94 mm. Trykk på begge sider.

Ressurs.no bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre din opplevelse på dette nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, erkjenner du at du aksepterer dette.