Ta gode produksjonsvalg

Vår kunnskap om trykking gir deg muligheten til å levere imponerende produkter samtidig som du tar vare på planeten. Her er hvordan vi oppnår det:

Materialvalg: Vi hjelper deg med å velge de mest miljøvennlige materialene, fra resirkulert papir til biologisk nedbrytbare alternativer. Ved å velge riktig materiale kan du redusere fotavtrykket uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Blekk og farger: Vi gir deg innsikt i valg av blekk og farger som er både levende og miljøvennlige. Sammen finner vi  en løsning som gir imponerende resultater med minst mulig utslipp.

Produksjonsmetoder: Fra digitalt trykk til andre innovative teknikker, vi hjelper deg med å velge den mest effektive produksjonsmetoden som reduserer avfall og energiforbruk for ditt trykkoppdrag. 

Lokale løsninger: Vi bryr oss om karbonavtrykket. Vi velger korte transportavstander når det er mulig, og kompenserer i tillegg CO2 avtrykkat for all transport. 

Minimalt avfall: Vi optimaliserer designet for å redusere avfall og unngå overproduksjon. Det betyr mindre sløsing og en mer ansvarlig produksjon.

Sosialt ansvar: Vi tar hensyn til ikke bare miljøet, men også samfunnet. Våre råd inkluderer valg av trykkerier som praktiserer etisk produksjon og rettferdige arbeidsforhold.

Ved å velge vår bærekraftige trykk-rådgivning, viser du ikke bare engasjement for planeten, men også forvirringen om å levere produkter og tjenester av høyeste standard. Sammen kan vi forme en bærekraftig fremtid og samtidig gi din virksomhet et konkurransefortrinn.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske mulighetene for bærekraftig trykk som vil ta din virksomhet til neste nivå – for miljøet og for suksess!

Foto:Tormod Wilson Losnedal
Ressurs.no bruker informasjonskapsler og Google Analytics for å forbedre din opplevelse på dette nettstedet. Ved å fortsette å bruke nettstedet, erkjenner du at du aksepterer dette.